A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

BONJOUR Elektromos Fűtőtestek (Francia Technológia. Dizájn és hatékonyság!)

Fő kategória >BONJOUR Elektromos Fűtőtestek (Francia Technológia. Dizájn és hatékonyság!)

Válassza a Bonjour elektromos fűtőtestet (500W-2500W-ig 5 típus), amennyiben stílusos, egyszerűen kezelhető, minőségi, mégis kedvező árú berendezést szeretne. Amely tartós, biztonságos és gyors felfűtésű. A minőségi elektromos fűtés immár Önnek is elérhető, kedvező áron.

A Bonjour fűtőpanelek jellemzője, a korszerű kialakítás, amely jól illeszkedik bármely otthonba. Tartozék 230V-os csatlakozójának köszönhetően bárhol használható.
Lekerekített műanyag borítású sarkai védenek a sérülések ellen, túlmelegedés elleni védelme, és különleges alumínium ötvözetű, kompozit diffúzoros fűtőeleme pedig maximális biztonságot garantál.

A beépített új generációs mechanikus szobahőmérséklet érzékelő és fűtést vezérlő termosztát (gőznyomás elvű), pontosan működve szabályozza a fűtőtest működését, ezáltal érve el energia megtakarítást Önnek.

IP24 védelmének köszönhetően fürdőszobában is alkalmazható!

A felső előlapi nagy méretű levegő rács, tartozék fali konzol, beépített termosztát és dugvilla biztosítja az Ön kényelmét. Opcionális kerekes tartólábaival pedig mobilissá is tehető.


Sorrend:

  BONJOUR 1000W elektromos fűtőtest, fűtőpanel, radiátor, konvektor

Francia technológia. Minőség és Dizájn, 1000W teljesítményben, tartókonzollal, beépített termosztáttal, dugvillával.

(raktáron)

 
25 900 Ft
  BONJOUR 1500W elektromos fűtőtest, fűtőpanel, radiátor, konvektor

Francia technológia. Minőség és Dizájn, 1500W teljesítményben, tartókonzollal, beépített termosztáttal, dugvillával.

(Raktáron)

 
26 900 Ft

A BONJOUR panelek ugyanolyan konvekciós elven működnek, mint pl. a norvég rendszerek. Tehát a gravitációs elv alapján alul beszívott hideg levegő a különleges alumínium ötvözet fűtőbordákon átáramolva felmelegszik, majd felül a "rácsozaton" keresztül kiáramolva fűti a helyiséget. A fűtőelem nem fűtőszál, különleges alumínium ötvözetű fűtőelemének következtében alig 250 fokon működik, így nem égeti el a szálló port, ezért használata közben nem keletkezik egészségre ártalmas "melléktermék" sem. A kompakt méretű panelek nagy teljesítményre képesek, a legkisebb helyiségtől, az akár a 25m2-es területig megoldható a fűtés (hőszigeteléstől függően), egyetlen fűtőtesttel.
Különlegességei továbbá:
- a lekerekített műanyag borítású sarkok a biztonságért
- a kettős szigetelése (IP24) miatt fürdőszobában is elhelyezhető


Webáruház készítés