A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

THERMOR EVIDENCE2 elektromos fűtőtestek (Francia Márka 1931 óta!)

Fő kategória >THERMOR EVIDENCE2 elektromos fűtőtestek (Francia Márka 1931 óta!)

A THERMOR elektromos fűtőtestek története: Több mint 84 éves szakmai tapasztalata és professzionális gyártása tette a Thermor-t az egyik legnagyobb nemzetközi márkává az elektromos fűtés és meleg víz előállítás szektorában.

Időutazás ... 1931: Két testvér, Germain és Etienne Maure, létrehozta az első gyárát a "SARL THERMOR"-t Orléans-ban (Franciaország), ami már a kezdetekkor az elektromos készülékekre szakosodott. 1939: Elkezdődött az első sorozatban gyártott elektromos konvektorok forgalmazása. 1959: A Thermor felépíti második gyárát Saint Jean de la Ruelle-ben, közép-franciaországban. A gyár elektromos vízmelegítők, Kazánok és konvektorok előállításához épült. 1971: Az első konnektorba dugható elektromos fali konvektorok gyártása beindul. 1987: Az első elektronikus konvektorok. 1992: Elindították az Amadeus modellt, az első sugárzó fűtőpanel. 2007: Elindult a Bilbao-i gyárban , az első thermofluid radiátor előállítása a Thermor brand-en belül.. 2007-2011: Folyamatos fejlesztés mind dizájn, mind hatékonyság tekintetében az elektromos fűtőtestek esetében. 2011: Elindították az Evidence terméket, új dizájn, egy új konvektor, ami egyre hatékonyabb. 2013: Létrejött az Evidence digitális , új elektromos panel ami az innováció jegyében született, digitális vezérléssel. Ezen sok éves múlt garantálja, hogy a THERMOR megbízható és hiteles márka, mely azonnal felismerhető jelképéről, a Sárkányról!


Sorrend:

  Thermor EVIDENCE 2 500W Elektromos fűtőtest, fűtőpanel, radiátor, konvektor

Francia technológia. Minőség és Dizájn, 500W teljesítményben, tartókonzollal, beépített elektronikus termosztáttal, sok funkcióval, dugvillával.

(raktáron)

 
27 450 Ft
  Thermor EVIDENCE 2 750W Elektromos fűtőtest, fűtőpanel, radiátor, konvektor

Francia technológia. Minőség és Dizájn, 750W teljesítményben, tartókonzollal, beépített elektronikus termosztáttal, sok funkcióval, dugvillával.
(Raktáron)

 
29 990 Ft
  Thermor EVIDENCE 2 1250W Elektromos fűtőtest, fűtőpanel, radiátor, konvektor

Francia technológia. Minőség és Dizájn, 1250W teljesítményben, tartókonzollal, beépített elektronikus termosztáttal, sok funkcióval, dugvillával.

(raktáron)

 
30 990 Ft
  Thermor EVIDENCE 2 1500W Elektromos fűtőtest, fűtőpanel, radiátor, konvektor

 

Francia technológia. Minőség és Dizájn, 1500W teljesítményben, tartókonzollal, beépített elektronikus termosztáttal, sok funkcióval, dugvillával.

(raktáron)

 
34 990 Ft
  Thermor EVIDENCE 2 2000W Elektromos fűtőtest, fűtőpanel, radiátor, konvektor

Francia technológia. Minőség és Dizájn, 2000W teljesítményben, tartókonzollal, beépített elektronikus termosztáttal, sok funkcióval, dugvillával.

(raktáron)

 
37 990 Ft
  Thermor EVIDENCE 2 2500W Elektromos fűtőtest, fűtőpanel, radiátor, konvektor

Francia technológia. Minőség és Dizájn, 2500W teljesítményben, tartókonzollal, beépített elektronikus termosztáttal, sok funkcióval, dugvillával.

(Raktáron)

 
39 990 Ft

A BONJOUR és EVIDENCE2 panelek ugyanolyan konvekciós elven működnek, mint pl. a norvég rendszerek. Tehát a gravitációs elv alapján alul beszívott hideg levegő a különleges alumínium ötvözet fűtőbordákon átáramolva felmelegszik, majd felül a "rácsozaton" keresztül kiáramolva fűti a helyiséget. A fűtőelem nem fűtőszál, különleges alumínium ötvözetű fűtőelemének következtében alig 250 fokon működik, így nem égeti el a szálló port, ezért használata közben nem keletkezik egészségre ártalmas "melléktermék" sem. A kompakt méretű panelek nagy teljesítményre képesek, a legkisebb helyiségtől, az akár a 25m2-es területig megoldható a fűtés (hőszigeteléstől függően), egyetlen fűtőtesttel.

Különlegességei továbbá:

- a lekerekített műanyag borítású sarkok a biztonságért

- a kettős szigetelése (IP24) miatt fürdőszobában is elhelyezhető

Opcionálisan rendelhető tartólábakkal bárhová elhelyezhető a helyiségen belül.


Webáruház készítés