Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

THERMOR SOPRANO 2in1 HD elektromos fűtőtestek (Francia Márka 1931 óta!)

Fő kategória >THERMOR SOPRANO 2in1 HD elektromos fűtőtestek (Francia Márka 1931 óta!)

A THERMOR elektromos fűtőtestek története: Több mint 84 éves szakmai tapasztalata és professzionális gyártása tette a Thermor-t az egyik legnagyobb nemzetközi márkává az elektromos fűtés és meleg víz előállítás szektorában.

Időutazás ... 1931: Két testvér, Germain és Etienne Maure, létrehozta az első gyárát a "SARL THERMOR"-t Orléans-ban (Franciaország), ami már a kezdetekkor az elektromos készülékekre szakosodott. 1939: Elkezdődött az első sorozatban gyártott elektromos konvektorok forgalmazása. 1959: A Thermor felépíti második gyárát Saint Jean de la Ruelle-ben, közép-franciaországban. A gyár elektromos vízmelegítők, Kazánok és konvektorok előállításához épült. 1971: Az első konnektorba dugható elektromos fali konvektorok gyártása beindul. 1987: Az első elektronikus konvektorok. 1992: Elindították az Amadeus modellt, az első sugárzó fűtőpanel. 2007: Elindult a Bilbao-i gyárban , az első thermofluid radiátor előállítása a Thermor brand-en belül.. 2007-2011: Folyamatos fejlesztés mind dizájn, mind hatékonyság tekintetében az elektromos fűtőtestek esetében. 2011: Elindították az Evidence terméket, új dizájn, egy új konvektor, ami egyre hatékonyabb. 2013: Létrejött az Evidence digitális , új elektromos panel ami az innováció jegyében született, digitális vezérléssel. Ezen sok éves múlt garantálja, hogy a THERMOR megbízható és hiteles márka, mely azonnal felismerhető jelképéről, a Sárkányról!


Sorrend:

  Thermor SOPRANO 2in1 HD SLIM 1500W elektromos fűtőtest, fűtőpanel, radiátor, konvektor

Francia technológia. Minőség és Dizájn, 1500W teljesítményben, tartókonzollal, beépített elektronikus termosztáttal, digitális kezelő felülettel, sok funkcióval (pl.: komfort és eco mód közötti váltás időzítése, fagymentesítő mód stb.), dugvillával.
(raktáron)

 
52 490 Ft

A THERMOR SOPRANO panelek ugyanolyan elven működnek, mint pl. a norvég rendszerek. Tehát a gravitációs elv alapján alul beszívott hideg levegő a különleges alumínium ötvözet fűtőbordákon átáramolva felmelegszik, majd felül a "rácsozaton" keresztül kiáramolva fűti a helyiséget. A SOPRANO modell esetében azonban a fűtőpanel konvekciós és szórt hőt is ad le, aminek következtében tökéletes hőérzetet és komfortot biztosít, akár egy központi fűtéses rendszer. A fűtőelem nem fűtőszál, különleges alumínium ötvözetű fűtőelemének következtében alig 250 fokon működik, így nem égeti el a szálló port, ezért használata közben nem keletkezik egészségre ártalmas "melléktermék" sem. A kompakt méretű panelek nagy teljesítményre képesek.
Különlegességei továbbá:
- a HD technológiának köszönhetően (2in1) konvekciós és szórt hőt is biztosít egyben.
- különleges vékony kialakítás.
- a kettős szigetelése (IP24) miatt fürdőszobában is elhelyezhető
Opcionálisan rendelhető tartólábakkal bárhová elhelyezhető a helyiségen belül.


Webáruház készítés