A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

THERMOR SOPRANO 2in1 HD elektromos fűtőtestek (Francia Márka 1931 óta!)

Fő kategória >THERMOR SOPRANO 2in1 HD elektromos fűtőtestek (Francia Márka 1931 óta!)

A THERMOR elektromos fűtőtestek története: Több mint 84 éves szakmai tapasztalata és professzionális gyártása tette a Thermor-t az egyik legnagyobb nemzetközi márkává az elektromos fűtés és meleg víz előállítás szektorában.

Időutazás ... 1931: Két testvér, Germain és Etienne Maure, létrehozta az első gyárát a "SARL THERMOR"-t Orléans-ban (Franciaország), ami már a kezdetekkor az elektromos készülékekre szakosodott. 1939: Elkezdődött az első sorozatban gyártott elektromos konvektorok forgalmazása. 1959: A Thermor felépíti második gyárát Saint Jean de la Ruelle-ben, közép-franciaországban. A gyár elektromos vízmelegítők, Kazánok és konvektorok előállításához épült. 1971: Az első konnektorba dugható elektromos fali konvektorok gyártása beindul. 1987: Az első elektronikus konvektorok. 1992: Elindították az Amadeus modellt, az első sugárzó fűtőpanel. 2007: Elindult a Bilbao-i gyárban , az első thermofluid radiátor előállítása a Thermor brand-en belül.. 2007-2011: Folyamatos fejlesztés mind dizájn, mind hatékonyság tekintetében az elektromos fűtőtestek esetében. 2011: Elindították az Evidence terméket, új dizájn, egy új konvektor, ami egyre hatékonyabb. 2013: Létrejött az Evidence digitális , új elektromos panel ami az innováció jegyében született, digitális vezérléssel. Ezen sok éves múlt garantálja, hogy a THERMOR megbízható és hiteles márka, mely azonnal felismerhető jelképéről, a Sárkányról!


Sorrend:

  Thermor SOPRANO 2in1 HD SLIM 1500W elektromos fűtőtest, fűtőpanel, radiátor, konvektor

Francia technológia. Minőség és Dizájn, 1500W teljesítményben, tartókonzollal, beépített elektronikus termosztáttal, digitális kezelő felülettel, sok funkcióval (pl.: komfort és eco mód közötti váltás időzítése, fagymentesítő mód stb.), dugvillával.
(raktáron)

 
52 490 Ft
  Thermor SOPRANO 2in1 HD SLIM 2000W elektromos fűtőtest, fűtőpanel, radiátor, konvektor

Francia technológia. Minőség és Dizájn, 2000W teljesítményben, tartókonzollal, beépített elektronikus termosztáttal, digitális kezelő felülettel, sok funkcióval (pl.: komfort és eco mód közötti váltás időzítése, fagymentesítő mód stb.), dugvillával.

(Raktáron)

 
54 900 Ft

A THERMOR SOPRANO panelek ugyanolyan elven működnek, mint pl. a norvég rendszerek. Tehát a gravitációs elv alapján alul beszívott hideg levegő a különleges alumínium ötvözet fűtőbordákon átáramolva felmelegszik, majd felül a "rácsozaton" keresztül kiáramolva fűti a helyiséget. A SOPRANO modell esetében azonban a fűtőpanel konvekciós és szórt hőt is ad le, aminek következtében tökéletes hőérzetet és komfortot biztosít, akár egy központi fűtéses rendszer. A fűtőelem nem fűtőszál, különleges alumínium ötvözetű fűtőelemének következtében alig 250 fokon működik, így nem égeti el a szálló port, ezért használata közben nem keletkezik egészségre ártalmas "melléktermék" sem. A kompakt méretű panelek nagy teljesítményre képesek.
Különlegességei továbbá:
- a HD technológiának köszönhetően (2in1) konvekciós és szórt hőt is biztosít egyben.
- különleges vékony kialakítás.
- a kettős szigetelése (IP24) miatt fürdőszobában is elhelyezhető
Opcionálisan rendelhető tartólábakkal bárhová elhelyezhető a helyiségen belül.


Webáruház készítés