TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Partnereink

BONJOUR ErP (Hordozható) Elektromos Fűtőtestek (Francia Technológia. Dizájn és hatékonyság!

Főkategória >BONJOUR ErP (Hordozható) Elektromos Fűtőtestek (Francia Technológia. Dizájn és hatékonyság!

Minőségi, megbízható fűtőpanelek Önnek, 5 év garanciával!

Válassza a Bonjour elektromos fűtőtestet (500W-2500W-ig 5 típus), amennyiben stílusos, egyszerűen kezelhető, minőségi, mégis kedvező árú berendezést szeretne. Amely tartós, biztonságos és gyors felfűtésű. A minőségi elektromos fűtés immár Önnek is elérhető, kedvező áron!

A megszokott Bonjour minőség mobil változata, opcionálisan vásárolható fali konzollal!

A Bonjour fűtőpanelek jellemzője, a korszerű kialakítás, amely jól illeszkedik bármely otthonba. Tartozék 230V-os csatlakozójának és tartóláb készletének köszönhetően bárhol használható.
Lekerekített műanyag borítású sarkai védenek a sérülések ellen, túlmelegedés elleni védelme, és különleges alumínium ötvözetű, kerámia magos, kompozit diffúzoros fűtőeleme pedig maximális hatásfokot és biztonságot garantál.

A beépített új generációs mechanikus szobahőmérséklet érzékelő és fűtést vezérlő termosztát (gőznyomás elvű), pontosan működve szabályozza a fűtőtest működését, ezáltal érve el energia megtakarítást Önnek.

IP24 védelmének köszönhetően fürdőszobában is alkalmazható!

A felső előlapi nagy méretű levegő rács, beépített termosztát, borulás érzékelő (FDS szenzor) és dugvilla biztosítja az Ön kényelmét.


Sorrend:

  Univerzális fali konzol Bonjour és Thermor készülékekhez

Univerzális fali konzol Bonjour és Thermor készülékek falra rögzítéséhez.

 
2 990 Ft
  BONJOUR ERP 500W elektromos fűtőtest, fűtőpanel, radiátor, konvektor

Francia technológia. Minőség és Dizájn, 500W teljesítményben, tartóláb készlettel, beépített termosztáttal, dugvillával.
(raktáron)
Opcionálisan vásárolható fali konzol!

 
24 900 Ft
  BONJOUR ERP 1000W elektromos fűtőtest, fűtőpanel, radiátor, konvektor

Francia technológia. Minőség és Dizájn, 1000W teljesítményben, tartóláb készlettel, beépített termosztáttal, dugvillával.
(raktáron)

Opcionálisan vásárolható fali konzol!

 
29 900 Ft
  BONJOUR ERP 1500W elektromos fűtőtest, fűtőpanel, radiátor, konvektor

Francia technológia. Minőség és Dizájn, 1500W teljesítményben, tartóláb készlettel, beépített termosztáttal, dugvillával.
(raktáron)
Opcionálisan vásárolható fali konzol!

 
30 900 Ft
  BONJOUR ERP 2000W elektromos fűtőtest, fűtőpanel, radiátor, konvektor

Francia technológia. Minőség és Dizájn, 2000W teljesítményben, tartóláb készlettel, beépített termosztáttal, dugvillával.
(raktáron)
Opcionálisan vásárolható fali konzol!

 
32 900 Ft
  BONJOUR ERP 2500W elektromos fűtőtest, fűtőpanel, radiátor, konvektor

Francia technológia. Minőség és Dizájn, 2500W teljesítményben, tartóláb készlettel, beépített termosztáttal, dugvillával.
(raktáron)
Opcionálisan vásárolható fali konzol!

 
34 900 Ft

A BONJOUR panelek ugyanolyan konvekciós elven működnek, mint pl. a norvég rendszerek. Tehát a gravitációs elv alapján alul beszívott hideg levegő a különleges alumínium ötvözet fűtőbordákon átáramolva felmelegszik, majd felül a "rácsozaton" keresztül kiáramolva fűti a helyiséget. A fűtőelem nem fűtőszál, különleges alumínium ötvözetű fűtőelemének következtében alig 250 fokon működik, így nem égeti el a szálló port, ezért használata közben nem keletkezik egészségre ártalmas "melléktermék" sem. A kompakt méretű panelek nagy teljesítményre képesek, a legkisebb helyiségtől, az akár a 25m2-es területig megoldható a fűtés (hőszigeteléstől függően), egyetlen fűtőtesttel.
Különlegességei továbbá:
- a lekerekített műanyag borítású sarkok a biztonságért
- a kettős szigetelése (IP24) miatt fürdőszobában is elhelyezhető


Webáruház készítés