TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Partnereink

BONJOUR ErP (Hordozható) Elektromos Fűtőtestek (Francia Technológia. Dizájn és hatékonyság!

Főkategória >BONJOUR ErP (Hordozható) Elektromos Fűtőtestek (Francia Technológia. Dizájn és hatékonyság!

Minőségi, megbízható fűtőpanelek Önnek, 5 év garanciával!

Válassza a Bonjour elektromos fűtőtestet (500W-2500W-ig 5 típus), amennyiben stílusos, egyszerűen kezelhető, minőségi, mégis kedvező árú berendezést szeretne. Amely tartós, biztonságos és gyors felfűtésű. A minőségi elektromos fűtés immár Önnek is elérhető, kedvező áron!

A megszokott Bonjour minőség mobil változata, opcionálisan vásárolható fali konzollal!

A Bonjour fűtőpanelek jellemzője, a korszerű kialakítás, amely jól illeszkedik bármely otthonba. Tartozék 230V-os csatlakozójának és tartóláb készletének köszönhetően bárhol használható.
Lekerekített műanyag borítású sarkai védenek a sérülések ellen, túlmelegedés elleni védelme, és különleges alumínium ötvözetű, kerámia magos, kompozit diffúzoros fűtőeleme pedig maximális hatásfokot és biztonságot garantál.

A beépített új generációs mechanikus szobahőmérséklet érzékelő és fűtést vezérlő termosztát (gőznyomás elvű), pontosan működve szabályozza a fűtőtest működését, ezáltal érve el energia megtakarítást Önnek.

IP24 védelmének köszönhetően fürdőszobában is alkalmazható!

A felső előlapi nagy méretű levegő rács, beépített termosztát, borulás érzékelő (FDS szenzor) és dugvilla biztosítja az Ön kényelmét.


Sorrend:


A BONJOUR panelek ugyanolyan konvekciós elven működnek, mint pl. a norvég rendszerek. Tehát a gravitációs elv alapján alul beszívott hideg levegő a különleges alumínium ötvözet fűtőbordákon átáramolva felmelegszik, majd felül a "rácsozaton" keresztül kiáramolva fűti a helyiséget. A fűtőelem nem fűtőszál, különleges alumínium ötvözetű fűtőelemének következtében alig 250 fokon működik, így nem égeti el a szálló port, ezért használata közben nem keletkezik egészségre ártalmas "melléktermék" sem. A kompakt méretű panelek nagy teljesítményre képesek, a legkisebb helyiségtől, az akár a 25m2-es területig megoldható a fűtés (hőszigeteléstől függően), egyetlen fűtőtesttel.
Különlegességei továbbá:
- a lekerekített műanyag borítású sarkok a biztonságért
- a kettős szigetelése (IP24) miatt fürdőszobában is elhelyezhető


Webáruház készítés